Degustační večer na téma ryby a mořské plody
Už se moc těšíme na začátek února a další degustační večer pod taktovkou kuchaře Daniela Chaloupky. Je pro nás obrovským potěšením i závazkem, že plně obsazeno máme ještě před sestavením finálního menu. Díky vám!
Degustace II ZverinaZVĚŘINOVÝ DEGUSTAČNÍ VEČER
 
Na sobotu 16. listopadu 2024 jsem si pro vás připravili další degustační večer - tentokrát na téma zvěřina. Pokud byste chtěli ochutnat maso z mladého daňka uloveného v naší Roupovské honitbě, rezervace jsou možné od 17.30 hodin a ještě máme deset volných míst.
A co přesně pro nás kuchař Daniel Chaloupka tentokrát naplánoval?
Degustace I Hovezi vecerDEGUSTAČNÍ MENU - HOVĚZÍ MASO Z GALLOWAY FARMY
 
Minulý víkend jsme si pro vás s kuchařem Danielem Chaloupkou připravili první degustační večer u nás na Galloway farmě. Byla to pro nás velká výzva, i když jsme začali osvědčenou "klasikou" - naším hovězím masem. Dan si ho pro nás ale připravil v celkem netradičním pojetí, tématicky v podzimních "barvách" a v návaznosti na ohlasy, které mi od vás doposud přišly, si troufám říct, že nám zase ukázal své kuchařské schopnosti jen v tom nejlepším světle. Co víc si přát, než že si rezervujete místa na další degustaci, i když ještě nemáme připravené menu. Děkujeme! Je to pro nás velká motivace, ale i závazek do budoucna.
 
Nicméně, už víme, že kdo bude mít zájem, může k nám zavítat v sobotu 16. listopadu a tentokrát na "téma" ZVĚŘINA z Roupovské honitby...