
Minulý víkend jsme si pro vás s kuchařem Danielem Chaloupkou připravili první degustační večer u nás na Galloway farmě. Byla to pro nás velká výzva, i když jsme začali osvědčenou "klasikou" - naším hovězím masem. Dan si ho pro nás ale připravil v celkem netradičním pojetí, tématicky v podzimních "barvách" a v návaznosti na ohlasy, které mi od vás doposud přišly, si troufám říct, že nám zase ukázal své kuchařské schopnosti jen v tom nejlepším světle. Co víc si přát, než že si rezervujete místa na další degustaci, i když ještě nemáme připravené menu. Děkujeme! Je to pro nás velká motivace, ale i závazek do budoucna.
Nicméně, už víme, že kdo bude mít zájem, může k nám zavítat v sobotu 16. listopadu a tentokrát na "téma" ZVĚŘINA z Roupovské honitby...
DEGUSTAČNÍ MENU - HOVĚZÍ MASO Z GALLOWAY FARMY
Míchaný tataráček dle naší receptury, chlebové chipsy s bylinkami a česnekem, fermentovaná zelenina





Galloway farma, 23. října 2024