První výdej masa v roce 2023

Přejeme vám hezký a poklidný nový rok a hlásíme, že jsme opět v pracovním procesu a vy můžete objednávat vyzrálé hovězí maso na první výdej v roce 2023 – na pátek 3. února.

 

 

Nabízíme:

  • minimálně 10 dní suchého zrání masa,
  • hovězí maso z mladých kusů z ekologického zemědělství,
  • vakuové balení pro delší trvanlivost a následné mokré zrání.

Příjem objednávek je na začátku a nabídka je tedy téměř kompletní:

  • všechny balíčky s různými druhy galloway masa (zadní, přední, polévkové),
  • semleté maso,
  • zadní na tatarák nebo již semletý tatarák,
  • steakové maso a váleček,
  • pravá i falešná svíčková,
  • flank a hanger steaky,
  • srdce, ledvinky a játra.

Neotálejte ale dlouho, některé partie (svíčková, steaky ap.) tradičně rychle mizí… A je nám líto, ale všechna líčka už jsou na 3. února zamluvená.

Autor: Jana Vacíková, 3. ledna 2023