První výdej masa v roce 2023
Přejeme vám hezký a poklidný nový rok a hlásíme, že jsme opět v pracovním procesu a vy můžete objednávat vyzrálé hovězí maso na první výdej v roce 2023 – na pátek 3. února.
Nabízíme:
- minimálně 10 dní suchého zrání masa,
- hovězí maso z mladých kusů z ekologického zemědělství,
- vakuové balení pro delší trvanlivost a následné mokré zrání.
Příjem objednávek je na začátku a nabídka je tedy téměř kompletní:
- všechny balíčky s různými druhy galloway masa (zadní, přední, polévkové),
- semleté maso,
- zadní na tatarák nebo již semletý tatarák,
- steakové maso a váleček,
- pravá i falešná svíčková,
- flank a hanger steaky,
- srdce, ledvinky a játra.
Neotálejte ale dlouho, některé partie (svíčková, steaky ap.) tradičně rychle mizí… A je nám líto, ale všechna líčka už jsou na 3. února zamluvená.
Autor: Jana Vacíková, 3. ledna 2023