Na sobotu 16. listopadu 2024 jsem si pro vás připravili další degustační večer - tentokrát na téma zvěřina. Pokud byste chtěli ochutnat maso z mladého daňka uloveného v naší Roupovské honitbě, rezervace jsou možné od 17.30 hodin a ještě máme deset volných míst.
A co přesně pro nás kuchař Daniel Chaloupka tentokrát naplánoval?
Předkrm
Dančí klobáska s raclettem a bylinkami, bramborové lokše plněné domácím kysaným zelím, portský demi-glace
Polévka
Silný bažantí bujón s masovým knedlíkem, pažitka
První hlavní chod
Pastrami z dančí kýty podávané s podzimním salátkem, svatojánskými ořechy a javorovým sirupem s chilli vločkami
Druhý hlavní chod
Dančí hřbet s omáčkou z granátového jablka, lišek a šalotkou macerovanou v rumu, rozmarýnová kroketa, dýňové pyré
Tematický desert
Datum: sobota 16. listopadu 2024
Čas: první rezervace od 17.30 hod.
Místo: Pension Country Relax, Roupov č.p. 93
Vaří: Daniel Chaloupka
Cena: 800 Kč na osobu
Rezervace na +420 603 562 890 nebo
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (Jana Vacíková)
Galloway farma, 4. listopadu 2024