Degustace II ZverinaZVĚŘINOVÝ DEGUSTAČNÍ VEČER
 
Na sobotu 16. listopadu 2024 jsem si pro vás připravili další degustační večer - tentokrát na téma zvěřina. Pokud byste chtěli ochutnat maso z mladého daňka uloveného v naší Roupovské honitbě, rezervace jsou možné od 17.30 hodin a ještě máme deset volných míst.
A co přesně pro nás kuchař Daniel Chaloupka tentokrát naplánoval?
Degustace I Hovezi vecerDEGUSTAČNÍ MENU - HOVĚZÍ MASO Z GALLOWAY FARMY
 
Minulý víkend jsme si pro vás s kuchařem Danielem Chaloupkou připravili první degustační večer u nás na Galloway farmě. Byla to pro nás velká výzva, i když jsme začali osvědčenou "klasikou" - naším hovězím masem. Dan si ho pro nás ale připravil v celkem netradičním pojetí, tématicky v podzimních "barvách" a v návaznosti na ohlasy, které mi od vás doposud přišly, si troufám říct, že nám zase ukázal své kuchařské schopnosti jen v tom nejlepším světle. Co víc si přát, než že si rezervujete místa na další degustaci, i když ještě nemáme připravené menu. Děkujeme! Je to pro nás velká motivace, ale i závazek do budoucna.
 
Nicméně, už víme, že kdo bude mít zájem, může k nám zavítat v sobotu 16. listopadu a tentokrát na "téma" ZVĚŘINA z Roupovské honitby...
Drstky 2024NOVINKA V ROCE 2024
 
Máme velkou radost, že konečně umíme zpracovat naše hovězí dršťky a nabídnout vám je co nejlépe přípravné k finální úpravě - očištěné a předvařené. Kdo by měl zájem, může se pro ně zastavit v pátek 25.10. od 12.00 do 17.00 hod. při výdeji masa nebo po předchozí telefonické domluvě (Jana Vacíková, +420 603 562 890).
 
Dršťky jsou vakuově balené po cca 0.5 - 1 kg.
Cena je 160 Kč/kg.
 
Galloway farma, 10. září 2024