Degustační večer na téma ryby a mořské plody
Už se moc těšíme na začátek února a další degustační večer pod taktovkou kuchaře Daniela Chaloupky. Je pro nás obrovským potěšením i závazkem, že plně obsazeno máme ještě před sestavením finálního menu. Díky vám!
MENU NA ÚNOR
- Prosecco
- Variace tataráčků z platýse, tygřích krevet a hovězí svíčkové na způsob ceviche, batátové chipsy s wasabi majonézou
- Thajská polévka s mořskými plody, chilli, kokosovým mlékem a tamarindovou pastou
- Salát z bílé ředkve podávaný s grilovaným tuňákem v krustě, majonéza s pomerančovým kořením a sezamovou pastou, křupavá rýže
- Grilovaný hovězí steak s krevetami, krémovou omáčkou z mořských plodů, nakládaná cuketa s mrkví a česnekem, smažené bramborové kroužky s limetovou kůrou a chilli
- Ganache z kokosového mléka s mango-maracujovým pyré